VAN TOEGEVOEGDE WAARDE

Vacature Senior Werkvoorbereider (40 uur)

Schoonebeek Klimaattechniek is al jaren een betrouwbare partner op het gebied van klimaattechniek zowel binnen de zakelijke- als particuliere markt. Schoonebeek Klimaattechniek is onderdeel van de Coldtec Groep en heeft een mooie groeiambitie opgesteld. De Coldtec Groep is bezig met het bouwen van een landelijke groep van sterke regionale spelers, zoals Schoonebeek Klimaattechniek. Coldtec wordt daarbij ondersteund door een ervaren investeerder. Om de groeiambitie vorm te geven zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die met plezier en vakkennis een bijdrage kunnen leveren aan onze kwalitatieve dienstverlening.

ONZE PARTNER EN ONZE CERTIFICATEN

Schoonebeek Klimaattechniek wil van toegevoegde waarde zijn
daar waar klimaattechniek uw lucht kan koelen, verwarmen of
ontvochtigen…

Schoonebeek Klimaattechniek B.V. heeft door de jaren heen bewezen een sterke en betrouwbare speler te zijn in de klimaattechniek. Om in de toekomst dit te kunnen blijven realiseren, zijn wij een samenwerking aangegaan met Coldtec te Ridderkerk.

Hierdoor zijn wij nog beter in staat om onze opdrachtgevers te voorzien van de gewenste oplossingen binnen onze branche en zijn staan we sterk in een snel veranderende markt. Ook door het delen van kennis en het samen toepassen van nieuwe technieken blijven we voorop lopen. Wij houden u graag op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen middels onze website en andere media, dus blijf ons volgen!     

PARTICULIER

AIRCONDITONING

WARMTEPOMPEN

LUCHTBEHANDELING

SERVICE & ONDERHOUD

INDUSTRIE

AIRCONDITONING

WARMTEPOMPEN

LUCHTBEHANDELING
SERVICE & ONDERHOUD

VASTGOED

AIRCONDITONING

WARMTEPOMPEN

LUCHTBEHANDELING

SERVICE & ONDERHOUD

DATACENTER

AIRCONDITONING

WARMTEPOMPEN

LUCHTBEHANDELING
SERVICE & ONDERHOUD

Door een gedegen opleiding en opgedane werkervaring bij grote industrieën zijn wij in staat projectmatig doelgericht te werken.
Dit betekent dat vooraf een analyse wordt gemaakt van de eisen en wensen…  Klik HIER of op de pijl voor meer.

Schoonebeek Klimaattechniek b.v.
Tinnegieter 44
9502 EX Stadskanaal

E-mail: info@schoonebeek-klimaattechniek.nl
Telefoon: 0599 – 65 25 48

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag van 07.30 tot 16.30 uur.