Airconditioning voor particulier gebruik

Ook thuis is airconditioning tegenwoordig niet meer weg te denken. Bij de aanschaf spelen verschillende overwegingen mee; voor de slaapkamer omdat het daar vaak te warm is om goed te kunnen slapen, maar ook voor de verwarming van een studeerkamer of werkkamer wordt vaak een airconditioner toegepast. Het koelen en verwarmen met één apparaat is tegenwoordig de standaard. Het toepassen van airconditioning voor de verwarming is tevens een mooie manier om gas-loos te kunnen verwarmen en besparen!

Wij willen graag uw partner zijn voor het realiseren van een mooie en goede oplossing. Mooi betekent hierin vaak dat de plek van de condensor (het buitendeel) uit het zicht wordt geplaatst, maar ook binnen zijn er allerlei oplossingen door ons uitgedacht, dit gaat vaak veel verder dan de standaard hogewand unit.

Uiteraard draagt het gebruik van airconditioning bij aan een gezonde leef- en werkomgeving. Door het goede klimaat bent u uitgerust en heeft u energie om uw dagelijkse taken te vervullen. Goed onderhoud zorgt voor langdurig plezier en een gezonde lucht, ook hiervoor zijn wij graag uw partner.

Airconditioning voor zakelijk gebruik

Zakelijk gebruik en toepassing van airconditioning behoeft nauwelijks nog uitleg. Er zijn tal van onderzoeken beschikbaar, waaruit blijkt dat voor een kantooromgeving de investering binnen enkele jaren is terugverdiend. Niet alleen geld, maar ook het plezier in het werk is hierbij belangrijk. Hierdoor blijft u werken met een gemotiveerde groep mensen. Ook zakelijk is de combinatie tussen het verwarmen en koelen van een ruimte middels airconditioning erg comfortabel en aantrekkelijk. Er zijn diverse regelingen voor u beschikbaar die een investering nog aantrekkelijker maken. Ook hierbij kunnen wij u van dienst zijn.

Graag zijn wij uw partner vanaf het oriënterende gesprek tot en met de implementatie van de gekozen oplossing en vervolgens het (preventieve of correctieve) onderhoud. Om tot een goede oplossing te komen, zullen wij eerst verschillende opties aan dragen, vervolgens samen met u de beste keuze maken en na uw opdracht, dit op een professionele manier installeren en onderhouden.

Neem contact met ons op

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op met al uw vragen. U kunt ons bellen tijdens kantooruren of mailen.

Tel: +31 599  65 25 48

Email: info@schoonebeek-klimaattechniek.nl

Stuur ons een e-mail

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Wij horen graag van u!

linkedin

Schoonebeek Klimaattechniek b.v.
Tinnegieter 44
9502 EX Stadskanaal

E-mail: info@schoonebeek-klimaattechniek.nl
Telefoon: 0599 – 65 25 48

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag van 07.30 tot 16.30 uur.