BEHEER

Beheer

Het onderhoud en beheer van uw airconditioning of luchtbehandelingsinstallatie is bij ons in goede handen. Er is iemand binnen het bedrijf aanwezig die onderhoudsbeheer en technologie als afstudeerrichting op de HTS heeft afgerond, hierdoor is kennis en kunde aanwezig om uw klimaatinstallatie op de juiste manier te laten beheren en onderhouden.

Onderhoud is onder te verdelen in preventief en correctief onderhoud. Daarnaast dient er aandacht te zijn voor investeringsvoorstellen voor de (nabije) toekomst. Hierdoor kunt als eigenaar optimaal uw onderhoudsbudget vaststellen voor het volgende jaar.

Om het onderhoud te stroomlijnen zijn alle installaties die door ons worden gebouwd of onderhouden in een daarvoor aangeschaft programma vastgelegd. Hierdoor kunnen intervallen gemakkelijk worden aangepast en de historie van een installatie is in 1 oogopslag duidelijk.

Wanneer u interesse hebt in een onderhoudsvoorstel voor uw installaties of gewoon eens wilt praten over de mogelijkheden, neem dan gerust even contact met ons op.

Neem contact met ons op

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op met al uw vragen. U kunt ons bellen tijdens kantooruren of mailen.

Tel: +31 599  65 25 48

Email: info@schoonebeek-klimaattechniek.nl

Stuur ons een e-mail

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Wij horen graag van u!

linkedin

Schoonebeek Klimaattechniek b.v.
Tinnegieter 44
9502 EX Stadskanaal

E-mail: info@schoonebeek-klimaattechniek.nl
Telefoon: 0599 – 65 25 48

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag van 07.30 tot 16.30 uur.