Luchtbehandeling

Verse lucht is de basis van een gezonde leef- en werkomgeving. Gezonde lucht bevat onder andere voldoende zuurstof en wordt continu ververst door buitenlucht. Door toepassing van warmte-terugwinning, blijft de energie, benodigd om te koelen of verwarmen, beperkt. Passend in het nieuwe groene denken.

 

De grotere systemen werken middels een aparte luchtbehandelingskast binnen of buiten het gebouw. Door deze units wordt de lucht vanuit het gebouw aangezogen, in de unit wordt de lucht aan een aantal behandelingen onderworpen en vervolgens weer teruggebracht in het gebouw. De behandelingen kunnen bijvoorbeeld zijn; het filteren van de lucht, koelen, verwarmen, ontvochtigen, bevochtigen en toevoeren van verse lucht.

 

Ook bij het ontwerp, de uitvoering en de nazorg, zijn wij graag uw partner en denken wij creatief en enthousiast met u mee. Op dit moment hebben wij ervaring op het gebied van luchtbehandeling voor: zwembaden, laboratoria en kantoorgebouwen.

Het koelen middels lucht van transformatoren is ook een van de gebieden waarin wij kundig zijn. Hier berekenen wij middels een aantal parameters de benodigde luchthoeveelheid en de daarvoor geschikte ventilator. Uiteraard uitgerust met daarbij behorende componenten die zorgen voor een goede luchthuishouding en luchtbalans.

Neem contact met ons op

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op met al uw vragen. U kunt ons bellen tijdens kantooruren of mailen.

Tel: +31 599  65 25 48

Email: info@schoonebeek-klimaattechniek.nl

Stuur ons een e-mail

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Wij horen graag van u!

linkedin

Schoonebeek Klimaattechniek b.v.
Tinnegieter 44
9502 EX Stadskanaal

E-mail: info@schoonebeek-klimaattechniek.nl
Telefoon: 0599 – 65 25 48

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag van 07.30 tot 16.30 uur.