SCHOONEBEEK KLIMAATTECHNIEK
VAN TOEGEVOEGDE WAARDE IN KLIMAATTECHNIEK!

Schoonebeek Klimaattechniek van verleden naar heden

Begonnen als familiebedrijf aan de Oude Markt te Stadskanaal. Vanuit niets opgebouwd, sinds het jaar 2000 actief in de drie noordelijke provincies. Rond 2010 is het huidige pand op het industrieterrein aan de Tinnegieter te Stadskanaal in gebruik genomen. Vanaf de start is airconditioning de basis geweest van het bedrijf, maar er waren tot en met 2016 nog twee andere takken van sport, te weten beveiliging en satellietontvangst. Doordat het bedrijf na de opstartfase behoorlijk begon te groeien, zijn er in het verleden een aantal strategische keuzes gemaakt waardoor de airconditioning als tak van sport is overgebleven.

Samenhangend met de doorgemaakte groei en de ontwikkeling van het bedrijf is in februari 2017 de vennootschap onder firma “Firma Schoonebeek” overgegaan naar een besloten vennootschap “Schoonebeek Klimaattechniek”.

Met een enthousiaste groep mensen proberen wij elke dag waarde toe te voegen aan het leven en werken van onze opdrachtgevers. Werkzaam in de drie noordelijke provincies opereren wij: professioneel, eerlijk, enthousiast en met respect voor de mensen waar we mee in contact komen. Korte lijnen binnen de organisatie maken dat er indien nodig snel kan worden geschakeld. Doordat wij veel zelf kunnen en beschikken over uiteenlopende gereedschappen en machines, kunnen wij slagvaardig en met plezier opdrachten uitvoeren. Dit sluit tevens aan bij onze visie dat het goed is om zelf een ambacht uit te kunnen oefenen, zowel qua kennis en kunde, voor het milieu en voor de creativiteit van onze mensen.

 

Onderstaand een greep uit ons gereedschappen en machines:

 

  • Alle vereiste koeltechnische gereedschappen
  • Refractometer voor bepaling van glycolgehalte in watergevoerde systemen
  • Snijtafel en zetbank voor plaatstaal
  • Luchtsnelheidsmeter
  • Lastoestel voor diverse metalen

 

Ons wagenpark bestaat momenteel uit 9 voertuigen, waarbij de bedrijfswagens zijn uitgerust met een professionele Sortimo bedrijfswageninrichting. Kortom professioneel en met plezier werken is ook hier het motto. Tevens hebben wij een elektrisch aangedreven auto aangeschaft om de overstap te maken naar een modern wagenpark. Een laadpaal is dan ook aanwezig.

 

Alle uitvoerenden zijn in het bezit van VCA, het bedrijf is VCA gecertificeerd en de monteurs hebben allemaal een F-gassen diploma, tevens is er binnen het bedrijf een monteur in het bezit van het diploma koudetechniek, het vervolg op het F-gassen diploma.

Neem contact met ons op

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op met al uw vragen. U kunt ons bellen tijdens kantooruren of mailen.

Tel: +31 599  65 25 48

Email: info@schoonebeek-klimaattechniek.nl

Stuur ons een e-mail

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Wij horen graag van u!

linkedin

Schoonebeek Klimaattechniek b.v.
Tinnegieter 44
9502 EX Stadskanaal

E-mail: info@schoonebeek-klimaattechniek.nl
Telefoon: 0599 – 65 25 48

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag van 07.30 tot 16.30 uur.