Schoonebeek Klimaattechniek introduceert de nieuwe lucht-waterwarmtepomp van Aquarea. Voor elk seizoen de hoogste energie-efficiëntie. Aquarea loopt voorop als het om energie-innovatie gaat en maakt zich duidelijk kenbaar als ‘groen’ systeem voor verwarming en airconditioning.

 

 

 

Introductie van de Panasonic Aquarea-luchtwarmtepomp
Een Aquarea-luchtwarmtepomp laat verse lucht circuleren over convectoren die zijn gevuld met koelmiddel (denk aan een koelkast!). De opgevangen warmte wordt vervolgens automatisch overgebracht naar water, dat dan klaar is voor gebruik in uw verwarmingssysteem en voor het leveren van warm tapwater. De nieuwste technologie van Panasonic biedt u een duurzaam alternatief voor verwarmingssystemen die werken met olie, gas en elektriciteit. Tot wel 80% energiebesparing*

Aquarea loopt voorop als het om energie-innovatie gaat en maakt zich duidelijk kenbaar als ‘groen’ systeem voor verwarming en airconditioning. Aquarea maakt deel uit van een nieuwe generatie verwarmings- en airconditioningsystemen die een hernieuwbare, gratis energiebron – de lucht – gebruiken om uw woning te voorzien van verwarming, koeling en warm water. De Aquarea-warmtepomp is een veel flexibeler en zuiniger alternatief voor de traditionele verwarmingsketel op fossiele brandstof.

 

‘Groene’ HR-verwarming met de nieuwe luchtwaterwarmtepompsystemen van Panasonic
De Aquarea-warmtepomp van Panasonic kan, in vergelijking met elektrische verwarming, tot wel 80% besparen op de kosten van verwarming. Het Aquarea 5 kW-systeem heeft bijvoorbeeld een COP van 5,28. Dit is 5,28 meer dan een conventioneel elektrisch verwarmingssysteem, dat een maximale COP heeft van 1. Dat staat gelijk aan een besparing van 80%*. Het verbruik kan nog verder worden teruggebracht door  fotovoltaïsche zonnepanelen aan te sluiten op het Aquarea-systeem. Lucht-waterwarmtepomp van Aquarea: Een innovatief en energiezuinig systeem dat is ontworpen om optimaal wooncomfort te bieden, zelfs bij extreme buitentemperaturen. Productie van warmte voor radiatoren, vloerverwarming, ventilatorconvectoren en warm tapwater.

 

Meer over de Aquarea-luchtwarmtepomp van Panasonic kunt u lezen in de Brochure van Panasonic Aquarea Luchtwarmtepomp Schoonebeek Klimaattechniek.

 

Bel: 0599- 65 25 48 of mail naar: info@schoonebeek-klimaattechniek.nl voor meer informatie!