Ook in combinatie met uw bestaande verwarmingsketel kunnen wij uw verwarmingssysteem voorzien van een warmtepomp. Het gasgebruik zal hierdoor fors afnemen en daarmee ook uw energierekening!

Bel: 0599- 65 25 48 of mail naar: info@schoonebeek-klimaattechniek.nl voor meer informatie!

 

Een warmtepomp zorgt op een milieuvriendelijke manier voor verwarming van je huis en warm water in de douche en keuken. Het is een duurzaam alternatief voor, maar dus ook mogelijk als een aanvulling op je cv-ketel op gas. Bij  volledig gebruik van een warmtepomp gaat uw CO2-uitstoot voor verwarming dalen met zo’n 40 tot 60 procent! Bovendien kunt u bij aankoop subsidie krijgen en zal uw energierekening omlaag gaan.

Een warmtepomp haalt warmte uit de lucht, bodem of het grondwater en maakt daar een bruikbare temperatuur van. De warmtepomp gebruikt stroom: u zult dus merken dat uw stroomgebruik toeneemt. Daar staat tegenover dat u veel minder (of geen) gas gebruikt. Uw CO2-uitstoot voor verwarming daalt met zo’n 40% bij een hybride warmtepomp en met zo’n 60% bij een volledige warmtepomp. Ongeveer 180.000 huizen in Nederland (2016) hebben al een warmtepomp, en dit worden er steeds meer.

Meer weten? Bel: 0599- 65 25 48 of mail naar: info@schoonebeek-klimaattechniek.nl