Back to Top
 
 
 

AIRCONDITIONING

Op het gebied van airconditioning kunt u bij ons terecht van het koelen van een slaapkamer tot het realiseren van een redundant systeem voor serverruimtes. Uiteraard speelt de geïntegreerde warmtepomp die in veel systemen terug te vinden is een grote rol. Wij voeren een ruim assortiment airconditioners van gerenommeerde merken, waardoor 5 jaar garantie op delen in 99 procent van de gevallen een standaard is. Tezamen met een vakkundig ontwerp en installatie, gebonden aan een goed onderhoudsplan en uitvoering daarvan, kunnen wij u vele jaren plezier garanderen van de installatie.

 

Airconditioning is niet meer weg te denken uit ons dagelijks bestaan. De voordelen zijn voor iedereen dan ook duidelijk, je leeft gezonder en je werkt prettiger. Een bijkomend voordeel is dat een airconditioners voor op het werk en in uw woon- of slaapkamer zeer betaalbaar zijn geworden. 

Een airco kent vele verschijningsvormen, van mobiele airco tot een unit die een compleet gebouw kan koelen of verwarmen. Waar u ook een airconditioner voor zoekt, het is belangrijk u goed te laten informeren. Wij kunnen u daarbij uitstekend van dienst zijn en hebben de kennis en de techniek in huis om een voor u optimaal systeem te realiseren.

 

Multi-functionele Klimaatsystemen-1

 

Enkele punten waar wij samen naar kijken

  • Het benodigde koelvermogen / verwarmingsvermogen.
  • Het estetische aspect van de installatie, het moet er immers goed uit zien.
  • Het energieverbuik dat uiteraard zo laag mogelijk dient te zijn.
  • Het geluidsniveau van de installatie.

 

De warmtepomp is een belangrijk onderdeel van de airconditioning geworden, zeker nu de energieprijzen steeds hoger worden. Het verwarmen met een warmtepomp behoort tot het groene denken en leven en wordt daarom door de overheid gesubsidieerd, uiteraard kunnen wij u over deze subsidies informeren.

Het verwarmen met een warmtepomp is niet alleen milieuvriendelijk en financieel aantrekkelijk, het geeft ook een comfort dat ongekend is. Door de zeer gelijkmatige afgifte van warmte is het lekker behaaglijk in uw woning of kantoor.

Mocht uw interesse gewekt zijn of heeft u specifieke vragen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen, wij staan graag voor klaar.

 

airconditioning-onderhoud-firma-schoonebeek-2016