Back to Top
 
 
 

SERVICE & ONDERHOUD

Service is een woord dat ons op het lijf geschreven is. Indien u een probleem met een installatie heeft, dan zal dit met de grootst mogelijke spoed behandeld worden. Ook zijn er voorzieningen getroffen om een goede service te kunnen bieden. Zo is meetapparatuur dubbel aanwezig om in geval van een storing, u snel te kunnen helpen. Tevens zijn onze monteurs naast het specialisme dat ze binnen ons bedrijf hebben, breed opgeleid. Hierdoor is er flexibiliteit aanwezig en kan service snel worden geboden.

Mocht een apparaat moeten worden gerepareerd in onze werkplaats, dan hebben wij in de meest voorkomende gevallen tijdelijk een vervangend model beschikbaar zodat de functie toch vervuld kan blijven totdat uw apparaat weer gereed is. Zo hebben wij onder andere tijdelijk koelvermogen beschikbaar en uiteraard diverse componenten in ons magazijn om een storing ter plekke snel te kunnen verhelpen.

Mocht u service belangrijk vinden, nodig ons dan gerust eens uit om te praten over hetgeen wij daarin voor u kunnen betekenen.

 

24-UURS SERVICE

Schoonebeek heeft een eigen servicedienst die 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is in het geval van dringende storingen of uitval van apparatuur.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om storingsvrij door te kunnen werken. Als u een servicecontract heeft kunt als particulier of zakelijke klant gebruik maken van deze 24 uurs Service.

Met een servicecontract kunt u 24 uur per dag contact met ons opnemen op 0599 – 65 25 48. Als er onverhoopt een storing optreedt aan uw apparatuur geeft dat een zeker gevoel!

Voor voorwaarden en meer informatie verzoeken wij u contact met ons op via het contactformulier.

 

Schoonebeek klimaattechniek onderhoud Energieneutrale woningbouw-concepten-52