Back to Top
 
 
 

Daikin Altherma lucht/water warmtepomp met lage temperatuur

Daikin Altherma lucht/water warmtepomp met lage temperatuur

De natuurlijke keuze en energiezuinige oplossing voor verwarmen, warm tapwater en koelen, met optionele zonnesysteemondersteuning.

Verwarmen

Koelen

Warm tapwater

Zonnesysteemondersteuning

 

De Daikin lucht/water warmtepompen met lage temperatuur (LT) zijn de optimale keuze voor nieuwbouw of nieuwbouwprojecten. In combinatie met vloerverwarming of radiatoren met lage temperatuur gebruiken deze warmtepompen minder energie om uw woning te verwarmen. Onze lucht/water warmtepompen zijn ontworpen in Europa, voor Europa en zijn het hele jaar door geschikt voor elk Europees klimaat.

 

 

Koelen

Warmtepompen maken gebruik van hernieuwbare energiebronnen en koelen uw woning zonder extra energie te verbruiken.
 

Warm tapwater

Een warmtepomp combineren met een cv-ketel voor warm tapwater, produceert voldoende warm tapwater met een hoog rendement voor u en uw gezin.
 

Ondersteuning voor zonneverwarmingssystemen


Met zonne-energie als gratis energiebron, zorgen de optionele thermische zonnecollectoren voor ruimteverwarming en 70% van de warmtapwaterproductie.
 

Ideaal voor nieuwbouwprojecten

 

 

Hernieuwbare energiebronnen

Door hernieuwbare energie uit de lucht te halen, zorgt de Daikin Altherma lucht/water warmtepomp met lage temperatuur op een duurzame manier voor het verwarmen, koelen en de warmtapwaterproductie in uw woning.

Maakt gebruik van 75% hernieuwbare energie uit de lucht en 25% van traditionele energiebronnen. Een Daikin warmtepomp heeft energierendementslabel A++ voor ruimteverwarming

Combineer uw warmtepomp met de optionele thermische zonnecollectoren om meer te besparen op warm tapwater

Besparing op warm tapwater met zonne-energie

Verlaag uw energiekosten door gebruik te maken van hernieuwbare energie zoals de zon. Onze zonnecollectoren zijn eenvoudig te plaatsen en produceren tot 70% van de energie die uw warmtepompen voor warm tapwater nodig hebben. Onze warmtapwatersystemen op zonne-energie zijn geschikt voor elk type gebouw en kunnen dus in kleine en grote woningen worden geplaatst. U heeft hierbij de keuze tussen een drukloos zonneverwarmingssysteem of een zonneverwarmingssysteem onder druk.

 

Drukloze ECH2O-warmtapwateropslagtank

Ideaal voor nieuwbouw

Betere energieprestaties dan systemen onder druk

Vereist een rechtstreekse verticale aansluiting van het systeem naar de zonnecollectoren

Als er geen zon is, loopt het systeem automatisch leeg om bevriezing van de leidingen te voorkomen

ECH2O-warmtapwateropslagtank onder druk

Ideaal voor renovaties en bestaande woningen

Het systeem kan door middel van gebogen leidingen op de zonnecollectoren worden aangesloten

Gevuld met water en antivries om bevriezing van de leidingen te voorkomen

Het systeem staat onder druk en is afgedicht voor uw veiligheid

Combineerbaar met verschillende verwarmingssystemen

De Daikin Altherma lucht/water warmtepompen met lage temperatuur (LT) zijn combineerbaar met verschillende verwarmings- en koelsystemen. Op die manier kiest u de ideale oplossing voor uw behoefte of toepassing.

Vloerverwarming

Vloerverwarming zorgt voor een evenwichtige verdeling van verwarming en koeling in uw woning en een stabiele temperatuur en is daardoor het meest energiezuinige verwarmingssysteem.

Radiatoren met lage temperatuur

Radiatoren met lage temperatuur zijn ideaal voor badkamers. Gebruik ze als handdoekenrek om tegelijkertijd uw badkamer en uw handdoeken te verwarmen.

Warmtepompconvector

Uw warmtepompconvector is een ventilatorconvector met software die uw energierendement automatisch optimaliseert op basis van de vraag, temperaturen en energieprijzen.