Back to Top
 
 
 

OVER ONS

Alweer meer dan 15 jaar kunt u bij ons terecht voor alles op het gebied van airconditioning, koeltechniek, warmtepompen, luchtbehandeling en natuurlijk het onderhoud daarvoor. Voor de airconditioning zijn wij gespecialiseerd in comfortkoeling en koeling van ruimte’s waarin op specifieke plekken zeer veel warmte ontstaat. Hier worden speciaal daarvoor geselecteerde koelmachines toegepast.

Voor de comfortkoeling kunt u denken aan een slaapkamer, woonkamer, kantoorruimte of totale afdelingen/gebouwen. Voor dit laatste worden vaak de zogenaamde VRF systemen toegepast.

Een geheel nieuwe toepassing binnen onze airconditioning-afdeling is de warmtepomp. Alhoewel een nieuwe toepassing eigenlijk niet goed omschreven. Een airconditioner is altijd een warmtepomp, echter neemt de laatste jaren de airconditioner een steeds grotere vlucht qua toepassing voor verwarmingsdoeleinden. Dit wordt meestal gedaan om energie en geld te besparen.

In dit gehele traject hebben wij de laatste jaren veel energie gestoken en zijn dan ook een uitstekende gesprekspartner op dit gebied. Ook als adviseur naar installatiebedrijven die hiernaar op zoek zijn. Door onze vakkennis en diploma’s kunnen wij deze installaties immers bouwen en onderhouden volgens de daarvoor geldende regelgeving.

 

Voor meer informatie, een vrijblijvende kennismaking,  advies of een offerte kunt u bellen met 0599 65 25 48 of contact opnemen met ons opnemen via het Contactformulier.

 
foto-pand-schoonebeek-klimaattechniek-stadskanaal

 

 

ped-logo BUREAU VERITAS; F-GASSEN CERTIFICAAT vca-logo-firma-schoonebeek