Back to Top
 
 
 

MITSUBISHI ELECTRIC

Lekker thuiskomen

Een comfortabel binnenklimaat in uw huis is belangrijk. Klimaat is een belangrijke parameter voor uw gevoel van welbehagen. Ieder mens is anders en heeft daarom andere klimaatbehoeften. Met de klimaatsystemen van Mitsubishi Electric voelt iedereen zich thuis. Als partner van Mitsubishi Electric leveren, installeren en onderhouden wij Mitsubishi Electric apparatuur.

Meer informatie vind u op de website van Mitsubishi Electric: http://www.mitsubishi-climatecare.nl

 

Zuinig met energie

Een gezond en evenwichtig milieu vinden wij net zo belangrijk als een comfortabel binnenklimaat. Daarom zijn onze klimaatsystemen fluisterstil en zuinig met energie. Dankzij de inverter-warmtepomptechnologie behoren de systemen tot de meest efficiënte klimaatoplossingen.

Hieronder vindt u een grafische weergave hoe het Mitsubishi Electric warmtepomp systeem bij u thuis zou kunnen werken.

Mitsubishi Electric Airconditioning Warmtepompen Firma Schoonebeek Stadskanaal

Omdat de Mitsubishi Electric warmtepomp gebruik maakt van gratis energie is verwarming met een warmtepomp zelfs voordeliger dan met een hoogrendement CV-ketel.

 

Ecodan – Het alternatief voor de CV-ketel

Mitsubishi Electric heeft de verwarmingstechniek van haar warmtepompen spectaculair verder ontwikkeld en introduceert een nieuwe, trendsettende serie lucht/water warmtepompen, die ook bij lage buitentemperaturen een constant verwarmingsvermogen levert. De Ecodan lucht/water warmtepomp is het alternatief voor de traditionele CV-ketel.

 

Het Ecodan is het enige warmtepompsysteem in de markt die geen gebruik maakt van een energieverslindende elektrische naverwarming. Een gasaansluiting is dus overbodig.

Van alle markten thuis

Mitsubishi Electric levert verschillende warmtepompen. Deze warmtepompen zijn geschikt voor zowel nieuwbouw, bestaande bouw en de utiliteit. De warmtepompen van Mitsubishi Electric staan synoniem voor kwaliteit. Niet voor niets kiezen vele professionals in ondermeer het hotelwezen, zorginstellingen, de retail en het bedrijfsleven al jaren exclusief voor Mitsubishi Electric.

Spelen met energie

De City Multi VRF systemen van Mitsubishi Electric behoren tot de meest energiezuinige, comfortabele en fluisterstille klimaatsystemen in de markt. Dit gepatenteerde warmtepompsysteem zorgt naast enorme energiebesparing voor een uiterst comfortabel werk- en/ of leefklimaat. Comfort op alle facetten zoals individuele regelbaarheid temperatuur, beleving,  betrouwbaarheid en geluid.

 

Meer informatie

Wilt u weten wat onze systemen voor u kunnen betekenen of wilt u meer infomatie over een bepaald product? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0599 – 65 25 48.

Wilt u graag een brochure ontvangen of een vraag stellen? Gebruik hier ons digitale formulier